Glasmästeri i Kävlinge

Det var det ett tag sedan, jag hoppas att ni har det bra! Eftersom jag inte skrivit några inlägg på ett par veckor kommer det att bli många nyheter för er att läsa om idag, och jag satt just och funderade på vad jag skulle ta och skriva om så här i det första inlägget på länge. Då kom jag på att eftersom jag fått hjälp med att byta ut en trasig glasruta så ska jag ta och skriva några rader här på bloggen om företaget som hjälpte mig med detta. Jag sökte efter ett glasmästeri i Kävlinge och så hittade jag ett företag som verkade duktiga när det gäller glas, företaget heter Hofterups Glasmästeri och det är ett företag som utan några problem bytte ut den trasiga rutan mot en ny. Det var ett ganska enkelt jobb för dem, men inte desto mindre viktigt och betydelsefullt för mig. Det här är ett glasmästeri i Kävlinge med omnejd, fick jag reda på, som kan det här med glasreparationer, isolerglas, blyglas, glasade aluminiumpartier och slipade spegelglas. De utför både nyinglasning och byte av glasrutor. Det kan alltid vara bra för er som kommer in på bloggen att känna till att den här hjälpen finns att få. Det här företaget kommer att kunna hjälpa er som befinner er antingen i Kävlinge, Landskrona, Lomma eller Lund. Så oavsett om ni skulle behöva få hjälp av ett glasmästeri här i Kävlinge eller i omnejderna så tror jag nog att ni som väljer att vända er till Hofterups Glasmästeri kommer att bli nöjda. Det var allt om detta, men alldeles inom kort ska jag skriva ännu ett inlägg, jag hoppas att ni vill läsa det också! 

  

Du gillar kanske också...